ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Το ζήτημα της όποιας πιθανής επανάκαμψης του κ. Τσίπρα αφορά τον χώρο της Κεντροαριστεράς», είπε ο κ. Μητσοτάκης ερωτώμενος για την πιθανή επανάκαμψη του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα λεγόμενα του προκατόχου του: «Ο κ. Τσίπρας ζητά από τους πολίτες να κάνουν αυτοκριτική γιατί… δεν κατάλαβαν πόσο βοήθησε τη χώρα ως πρωθυπουργός, αντί να κάνει τη δική του αυτοκριτική για όσα έκανε ως πρωθυπουργός αλλά και για εκεί όπου οδήγησε το κόμμα του», είπε ο κ. Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για το «περιβόητο rebranding» του πρώην πρωθυπουργού.
Εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του λέγοντας ότι απέτυχε ως πρωθυπουργός και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν πιστεύω ότι κέρδισα τον κ. Τσίπρα στις εκλογές, αλλά την εμπιστοσύνη των πολιτών. Ναι, υπάρχουν μέσα ενημέρωσης και επιχειρηματικά συμφέροντα που λειτουργούν ως χρυσοί χορηγοί του κ. Τσίπρα», είπε ο Πρωθυπουργός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέλλυ Δρίτσα (Nereus): Η βράβευση στα Lloyds, το επόμενο βήμα και ο ανταγωνισμός
- Εθνική Τράπεζα: Πώς θα πάρετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με δάνειο από 3.000 έως 30.000 ευρώ
- Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 693 πλοία – Αυξήθηκαν οι παραγγελίες κατά 42 πλοία μέσα σε ένα μήνα
- Προχωρά το project της Μαρίνας Αλίμου – Στις αρχές του 2026 οι οικοδομικές άδειες για το «χρυσό» asset της REDS