ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Euroholdings, στην οποία συμμετέχουν μετοχικά ο Αριστείδης Πίττας και η Μαριάννα Λάτση, διαμόρφωσε συνολικά καθαρά έσοδα 2,9 εκατομμύρια δολάρια το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, ενώ τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν σε 0,8 εκατομμύρια δολάρια ή 0,30 δολάρια κέρδη ανά μετοχή.
Τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη για την περίοδο παρέμειναν αμετάβλητα στα 0,8 εκατομμύρια δολάρια ή 0,30 δολάρια ανά μετοχή.
Κατά μέσο όρο 2,0 πλοία ήταν στην κυριότητα και λειτουργούσαν κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του 2025, με μέσο ισοδύναμο χρονοναύλωσης 16.528 δολάρια την ημέρα.
Επίσης ανακοινώθηκε τριμηνιαίο μέρισμα 0,14 δολαρίων ανά μετοχή για το δεύτερο τρίμηνο του 2025, πληρωτέο στις 16 Σεπτεμβρίου 2025, στους μετόχους που ήταν εγγεγραμμένοι στις 9 Σεπτεμβρίου 2025.
Για το εξάμηνο, η εταιρεία είχε συνολικά καθαρά έσοδα 5,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν σε 11,9 εκατομμύρια δολάρια ή 4,28 δολάρια κέρδη ανά μετοχή. Τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη για την περίοδο ήταν 1,7 εκατομμύρια δολάρια ή 0,60 δολάρια ανά μετοχή.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!
https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό
- Εθνική Τράπεζα: Το «κρυφό χαρτί» των 1,8 δισ. ευρώ και τιμές στόχοι έως 18,75 ευρώ
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει ως τώρα 24,5 εκατ. ευρώ για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού
- To deal των 408 εκατ. ευρώ! Άρσεναλ και Emirates μαζί έως το 2033
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.