ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. ανακοινώνει ότι κατά την περίοδο από 29/07/2025 έως και 06/08/2025 απέκτησε συνολικά 574.378 κοινές μετοχές της Τράπεζας (“Ίδιες Μετοχές”) που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών με μέση σταθμισμένη τιμή €12,2244 ανά μετοχή και με συνολικό κόστος €7.021.411,06.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις αποφάσεις της προαναφερθείσας Γενικής Συνέλευσης, η Τράπεζα προτίθεται να προχωρήσει στη συνέχεια σε ακύρωση των ως άνω ίδιων μετοχών, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις που αφορούν το χρονικό πλαίσιο της ακύρωσης κατά τον Ν. 4548/2018.
Σε συνέχεια των ανωτέρω συναλλαγών, η Τράπεζα κατέχει άμεσα συνολικά 6.382.252 Ίδιες Μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,70% του μετοχικού κεφαλαίου της.
Διαβάστε επίσης
Metlen: Στις 25 Αυγούστου η παύση διαπραγμάτευσης των παλαιών μετοχών
Helleniq Energy: Απέκτησε αιολικά έργα στη Ρουμανία – Μπαίνει στην αγορά ΑΠΕ της Βουλγαρίας
BriQ Properties: Στα 7 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α’ εξάμηνο του 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χριστούγεννα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με εκπαιδευτικά εορταστικά προγράμματα!
- ΟΠΑΠ: Νέα αγορά 230.374 μετοχών από την Allwyn με τίμημα άνω των €4 εκατ.
- Έπεσε ξανά Cloudflare: «Εrror» σε Canva και Downdetector – Τι λέει η εταιρία
- ΗΠΑ σε ΕΕ: «Όχι» στο σχέδιο για δάνειο προς την Ουκρανία με ρωσικά assets