ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε διάψευση των σεναρίων για δημιουργία του δικού της κόμματος προέβη η Μαρία Καρυστιανού, σε νέες της δηλώσεις κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Κρήτη.
Νωρίτερα, η ίδια είχε με μια ανάρτησή της είχε κάνει λόγο για «αδίστακτους ανθρώπους» που «βεβηλώνουν τη Δημοκρατία» και «γιορτάζουν τη συγκάλυψη και τη διαπλοκή». Αναφέρθηκε επίσης απαξιωτικά σε «υποκριτικές “δεξιώσεις” Δημοκρατίας» και βάζει στο στόχαστρό της το σύνολο του πολιτικού συστήματος, προκαλώντας σενάρια για τη δημιουργία του δικού της πολιτικού σχηματισμού.
«Σήμερα αποφασίζουμε, ως ενεργοί πολίτες να επαναφέρουμε την αληθινή δημοκρατία που μας δίδαξαν οι πρόγονοι μας και τις πανανθρώπινες αξίες που πρεσβεύει. Τις αξίες που αγαπάμε και ρέουν στο αίμα μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, στις δηλώσεις της στην εκδήλωση στην Κρήτη, η ίδια απέκλεισε το ενδεχόμενο δημιουργίας του δικού της πολιτικού φορέα.
«Ζούμε σε ένα κράτος που είναι ανάλγητο αδιάφθορο ανάλγητο και εγκλήματικό και να θεωρεί δεδομένο ότι θα μείνει και ατιμώρητο. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Διψά για δικαιοσύνη ελευθερία και αξιοπρέπεια. Θα συνεχίζουμε να φωνάζουμε για αυτά που μας στέρησαν. Έχουμε χάσει κάθε ελπίδα στη δικαιοσύνη», ανέφερε η πρόεδρος του «Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών».
Με τη σειρά του, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Παύλος Ασλανίδης, ανέφερε «Οι κυβερνώντες δεν μας έχουν πάρει στα σοβαρά. Πάλι προσπαθούν να καλύψουν τον Καραμανλή, το σύνταγμα το έχουν κάνει κουρελόχαρτο. Ο Καραμανλής πρέπει να καταθέσει στον φυσικό δικαστή στη Λάρισα. 29 μήνες είναι όλοι έξω, ούτε ένας προφυλακισμένος», ανέφερε μεταξύ άλλον ο κ. Ασλανίδης, σε έντονο τόνο.
Διαβάστε επίσης
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Μήνυμα στήριξης στον κυπριακό λαό για τις φονικές πυρκαγιές
Νέα Μάκρη: Πέθανε ο Βαγγέλης Στεφανάκης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τη Φαίη Μπλάχα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cosmote Telekom: Συνεργασία με την Starlink για κάλυψη παντού στην Ευρώπη – Δορυφορική σύνδεση απευθείας στα κινητά
- Κύπρος: «Θόλος» προστασίας από τα συστήματα «Κένταυρος» και Aster 30 των ελληνικών φρεγατών
- Γεραπετρίτης: Συγκαλεί εκτάκτως την Τετάρτη το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Tanker υπό σημαία ΗΠΑ υπέστη ζημιές έπειτα από πλήγμα στον Κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.