ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, αφού -σύμφωνα με πληροφορίες- ένιωσε αδιαθεσία και αρρυθμίες.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας ο αναπληρωτής υπουργός μετέβη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις. Ωστόσο, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Πολάκης ένιωσε αδιαθεσία και αρρυθμίες – οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, μιλούν για κολπική μαρμαρυγή.
Ο αναπληρωτής υπουργός υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων στην πανεπιστημιακή καρδιολογική κλινική. Για προληπτικούς λόγους έχει μεταφερθεί στη μονάδα εμφραγμάτων του Ιπποκρατείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο του, θα βγει από το νοσοκομείο ίσως και αύριο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσίπρας vs Μητσοτάκης: Τώρα ξεκινάει το βρώμικο παιχνίδι ο ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μητσοτάκης για βάσεις: «Στόχος μας μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες σε όλους»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυγενάκης: Η ΔΕΘ πλησιάζει και αυτό προκαλεί τρόμο στον Τσίπρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Optima Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Motor Oil, Jumbo, Chevron, Pfizer, Tesla
- Γιατί η Κίνα δεν βιάζεται
- Γιατί λάμπουν Optima, OTE, ΔΑΑ, Dimand, τα 150 εκατ. του Παππά, ο πόλεμος Καλαβρουζιώτη – Τσάφου, το κώνειο του ΚΜ, το 13άρι της Αγγελικούση, ο γάμος Βαρβέρη-Μιχαλοπούλου και το hot ταξίδι στο Παρίσι του πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Γιατί οι ιδιοκτήτες στο NFL δεν βιάζονται να ανοίξουν περισσότερο την πόρτα στα επενδυτικά κεφάλαια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.