ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Όμιλος Renault διόρισε τον Duncan Minto, τον σημερινό Οικονομικό Διευθυντή του, ως προσωρινό Διευθύνοντα Σύμβουλο της Renault S.A. από τις 15 Ιουλίου 2025.
Ο Minto θα διαχειρίζεται τις καθημερινές λειτουργίες της εταιρείας μαζί με τον Jean-Dominique Senard, ο οποίος θα εκτελεί χρέη Προέδρου της Renault s.a.s., της λειτουργικής εταιρείας του ομίλου, κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε αυτή την απόφαση στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαδικασίας επιλογής μόνιμου Διευθύνοντος Συμβούλου, η οποία εποπτεύεται από την Επιτροπή Διακυβέρνησης και Αμοιβών.
Ο Minto φέρνει σημαντική εμπειρία στον προσωρινό ρόλο, καθώς εργάζεται στον Όμιλο Renault από το 1997, με εκτεταμένες γνώσεις στα οικονομικά και βαθιά κατανόηση των στρατηγικών προκλήσεων της εταιρείας.
Ο Όμιλος Renault αναμένεται να ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα του εξαμήνου στις 31 Ιουλίου.
Αυτό το άρθρο δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της AI και αναθεωρήθηκε από έναν συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στους T&C μας.
Διαβάστε επίσης:
Τσικαλάκης (ΠΝΟ/ΕΛΟΕΝ): Δεν καταργείται ο ΕΛΟΕΝ
Τσάφος: Μέτρα για ρευματοκλοπές, ληξιπρόθεσμες οφειλές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοκ στη Γερμανία: Βρέφος τριών μηνών εντοπίστηκε νεκρό μετά από αρπαγή
- Βρετανία: Δύο τρένα συγκρούστηκαν κοντά στο Μπέντφορντ, στα βόρεια του Λονδίνου
- Τραμπ: Ζήτησε από το Ισραήλ κατάπαυση πυρός με τη Χεζμπολάχ
- Γεραπετρίτης: Σταθερή στήριξη στο Μαυροβούνιο για ένταξη στην ΕΕ – Στόχος η ελληνική Προεδρία του 2027
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.