ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ταξιδιωτικό ισοζύγιο της χώρας συνεχίζει να καταγράφει θετική πορεία το 2025, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων και πλεονάσματος στον Απρίλιο και την περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου.
Σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσιεύθηκαν, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν σημαντικά, εν μέρει λόγω της αύξησης της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης και της ανόδου της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! https://www.youtube.com/@mononewsgr131
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λετονία: Παραιτήθηκε ξαφνικά η πρωθυπουργός εν μέσω επικρίσεων για την ασφάλεια
- Τραμπ – Σι: Από τον εμπορικό πόλεμο στη στενή συνεργασία σε επενδύσεις και Ορμούζ – «Πρέπει να μείνει ανοιχτό»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Την Πέμπτη 21 Μαΐου αποφασίζει η Ολομέλεια για προανακριτική
- Citi για ΔΕΗ: Η ισχυρή κερδοφορία, οι ΑΠΕ και η τιμή στόχος που μπορεί να φτάσει τα €26,70
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.