ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η AEGEAN ενημέρωσε ότι στην πτήση ΟΑ 017 που εκτελείται από την Olympic Air, από την Νάξο με προορισμό την Αθήνα με 45 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος, λίγο μετά την απογείωση παρουσίασε ένδειξη φωτιάς σε έναν κινητήρα του αεροσκάφους.
Σύμφωνα με τις εταιρικές διαδικασίες, ο κυβερνήτης αποφάσισε την επιστροφή του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Νάξου και ενημέρωσε το αεροδρόμιο για τα κατάλληλα μέτρα.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε, ο κυβερνήτης ενεργοποίησε προληπτικά τη διαδικασία εκκένωσης και ολοκληρώθηκε με ασφάλεια η αποβίβαση των επιβατών.
Η εταιρεία στέλνει νέο αεροσκάφος προκείμενου οι επιβάτες να μεταβούν στον προορισμό τους.
Διαβάστε επίσης :
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Γαλλία την Κυριακή για τη Διάσκεψη για τους Ωκεανούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κάρολιν Τέρνμπουλ: Ποια είναι η νέα και όμορφη «πριγκίπισσα» του Nammos
- Καθυστέρηση πλοίου: Πώς να διεκδικήσετε επιστροφή του 50% του εισιτηρίου
- Η Σία και ο θείος Κυριάκος, το «ριφιφί» Κυριακού σε Ιβάν, ο πόλεμος για τον ΠΑΟΚ, τα ρεκόρ του Mega και παρασκήνιο για τον Κανάκη
- Ποιοι είναι οι 78 εκατομμυριούχοι Έλληνες εφοπλιστές – Πρωτιά και πάλι για την Μαρία Αγγελικούση [δείτε τη λίστα]
