ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στην περιοχή της παραλίας Βούλας Αττικής, όταν ταχύπλοο σκάφος προσέκρουσε σε βραχώδη περιοχή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο ημεδαπών επιβαινόντων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σκάφος επέβαιναν ένας 55χρονος άνδρας και μία 60χρονη γυναίκα, οι οποίοι τραυματίστηκαν από τη σφοδρή πρόσκρουση. ‘Αμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος και διασώστες του ΕΚΑΒ.
Οι τραυματίες παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας για την παροχή ιατρικής φροντίδας. Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από την αρμόδια λιμενική αρχή.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Κατηγορεί την Ουκρανία πως ανέβαλε την ανταλλαγή αιχμαλώτων
Ο Τραμπ λέει ότι οι Ουκρανοί έδωσαν στον Πούτιν λόγο να τους βομβαρδίσει ανηλεώς
Attica Group: Επενδυτικό άλμα 700 εκατ. ευρώ για νέα πλοία και πράσινη μετάβαση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μ. Χατζημανώλη στη Ρώμη σε εκδήλωση του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου
- Ντόναλντ Τραμπ: Eπαναφέρει ένα νέο πλέγμα προστατευτικών δασμών – Ποιοι κερδίζουν, ποιοι χάνουν
- Χαμός στον αέρα με Πορτοσάλτε – Φαραντούρη: «Με ΠΑΣΟΚ ξέρεις τι τρως, με ΝΔ δεν ξέρεις» – «Είσαι λαϊκιστής» (βίντεο)
- SK Hynix: Ιστορική ανατροπή στον τεχνολογικό κλάδο – Ξεπέρασε τη Samsung σε κεφαλαιοποίηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.