ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Είναι αδιανόητο να επαναπιστοποιείται η αναπηρία ενώ γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση του συμπολίτη μας» είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην επίσκεψή του στο νέο ΚΕΠΑ στο Γαλάτσι, ανακοινώνοντας την διεύρυνση της λίστας με τις αναπηρίες που δεν είναι αναστρέψιμες.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα που αντίκρισε μαζί με την υπουργό Εργασίας, Νίκη Κεραμέως. «Πρόκειται για ένα σύγχρονο κέντρο πιστοποίησης αναπηρίας που ετοιμάστηκαν με τη συνεργασία του e-ΕΦΚΑ και του δήμου Γαλατσίου» είπε ο πρωθυπουργός
Όπως σημείωσε «στα ζητήματα πιστοποίησης αναπηρίας κληρονομήσαμε εκκρεμότητας. Η κατάσταση σταδιακά εξομαλύνεται μετά από σημαντική προσπάθεια για μείωση των χρόνων αναμονής και ελπίζουμε ο χρόνος αυτός σύντομα να μηδενιστεί».
«Εδώ κάτι πραγματικά αλλάζει προς όφελος των συμπολιτών με αναπηρία» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψή του στο ΚΕΠΑ Γαλατσίου.
Διαβάστε επίσης
Γεωργιάδης: Ανθρώπινο λάθος αυτό που έγινε στο Τζάνειο – Θα αλλάξουμε πρωτόκολλα αν χρειάζεται
Μητσοτάκης: Ξεκινά στις 16 Ιουνίου η παράδοση φαρμάκων κατ΄ οίκον από τον ΕΟΠΥΥ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι Magnificent Seven μπαίνουν σε φάση διόρθωσης καθώς αυξάνονται οι κίνδυνοι από την AI και τον πόλεμο στο Ιράν
- Wall Street: Χάθηκαν τα αρχικά κέρδη της ημέρας, καθώς το πετρέλαιο παραμένει στα 100 δολάρια το βαρέλι
- ΗΠΑ: Δικαστής ακύρωσε ως «προσχηματική» την έρευνα σε βάρος του προέδρου της Fed Τζερόμ Πάουελ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ξεκίνησε η «Πολιτιστική Συνταγογράφηση» μέσω ΗΔΙΚΑ για ασθενείς με ψυχικά νοσήματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.