ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε σήμερα ότι όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι σε ότι αφορά την απάντηση στις ουκρανικές επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος, μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το υπουργείο Άμυνας θα αποφασίσει για τα πιθανά απαντητικά μέτρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Πακιστανική πηγή επιβεβαιώνει την πρόοδο ΗΠΑ – Ιράν στις διαπραγματεύσεις – «Βρισκόμαστε κοντά»
- Χρηματιστήριο: Comeback στις 2.300 μονάδες – Πάρτι σε Aegean, Tιτάν, ιστορικά υψηλά για ΒΙΟ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Cener
- Γεωργιάδης: Με το παρόν νομοσχέδιο κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για τη δημιουργία ενός πιο σύγχρονου συστήματος υγείας
- Eurobank Equities για AVAX: Τιμή στόχος €4,85 και περιθώριο ανόδου άνω του 50%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.