ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τασούλας: «Όχι» σε Τσίπρα για τη δημοσιοποίηση των πρακτικών του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών της 6ης Ιουλίου 2015
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας συνεχάρη τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα, υπογραμμίζοντας ότι πέτυχαν μια σπουδαία νίκη και απέδειξαν ότι με το ταλέντο και το αγωνιστικό τους σθένος θα συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους και να δοξάζουν τα ελληνικά χρώματα.
Ειδικότερα, στη δήλωση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε:
«Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης για το ιστορικό χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα. Τα ασυναγώνιστα κορίτσια του ελληνικού πόλο, με προπονητή τον Χάρη Παυλίδη, πέτυχαν μια σπουδαία νίκη και απέδειξαν ότι με το ταλέντο και το αγωνιστικό τους σθένος θα συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους και να δοξάζουν τα ελληνικά χρώματα. Μια ακόμη μεγάλη νίκη για την πατρίδα μας, λίγες μόνο μέρες μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου της Εθνικής Ομάδας Πόλο των ανδρών, που μας δίνει μεγάλη χαρά».
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Αιτωλοακαρνανία: Τραυματισμός 28χρονου από κροτίδα – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ
Τράπεζες: Ελκυστικές οι μετοχές τους παρά τις διακυμάνσεις
Υπ. Οικονομικών Γαλλίας: Μια απόλυση του Πάουελ θα έβλαπτε το δολάριο και την οικονομία των ΗΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απαγορευτικό απόπλου λόγω θυελλωδών ανέμων
- Σκληρή απάντηση της Αθήνας στο τουρκικό ΥΠΕΞ: Η επίκληση του διεθνούς δικαίου προϋποθέτει τούτο να υιοθετείται καθ’ ολοκληρίαν
- O εξωτικός γάμος στο Μπαλί του Γιάννη Λύρα, τα κορίτσια του Βασίλη Ζούλια, το Maggoosh της Μαργαρίτας και το Φεστιβάλ Σαπφώ με τον αξεπέραστο Σταύρο Ξαρχάκο
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ) για αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας-Κονγκό: Τι να προσέχουμε – Νέες ενημερωτικές δράσεις
