ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Κάναμε τα πάντα για να αποφύγουμε τον εμπορικό πόλεμο και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο. Η Ευρώπη έχει απλώσει το χέρι σε κίνηση συνάντησης αλλά γνωρίζει πως να αντιδρά σε τέτοιου είδους δασμολογική επίθεση», δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Στεφάν Σεζουρνέ.
Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο της επίσκεψης του στις εγκαταστάσεις της METLEN στον Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας, ο κ. Σεζουρνέ υποστήριξε ότι, «Θα έχουμε αντίστοιχα εμπορικά αντίποινα αν υπάρξουν τέτοιου είδους νέες ανακοινώσεις».
Ο αντιπρόεδρος της ΕΕ εξέφρασε την λύπη του για την απόφαση των ΗΠΑ για επιβολή δασμών στις εισαγωγές αυτοκινήτων, προσθέτοντας ότι η διαπραγμάτευση που προηγήθηκε δεν ήταν αληθινή διαπραγμάτευση.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- J.P. Morgan: Σταθερή η στρατηγική δανεισμού της Ελλάδας – Αυξημένες οι εκδόσεις στην Ευρωζώνη
- Monte Paschi: Ετοιμάζει επιθετική προσφορά εξαγοράς για την Mediobanca
- Όμιλος ΔΕΗ: Eπτά διακρίσεις από τον διεθνή Οργανισμό Extel για το 2025
- METRO AEBE (My market & METRO Cash & Carry): Κορυφαίος Εργοδότης για το 2025!
