ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ ανέστειλε την απόφαση της κυβέρνησης να αποπέμψει τον επικεφαλής της Σιν Μπετ(Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφαλείας και Αντικατασκοπείας), Ρόνεν Μπαρ, ώστε να μπορέσει να εξετάσει τις προσφυγές που έχουν κατατεθεί ενώπιόν του κατά της αποπομπής του επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας.
«Διατάσσεται διά της παρούσης ένα προσωρινό μέτρο που αναστέλλει το αποτέλεσμα της απόφασης η οποία αποτελεί αντικείμενο προσφυγών μέχρις ότου εκδοθεί άλλη απόφαση, από το δικαστήριο», αναφέρεται στην απόφαση των δικαστών.
Το δικαστήριο θα διεξαγάγει ακροάσεις για την εξέταση, έως τις 8 Απριλίου, πέντε προσφυγών που κατατέθηκαν κατά της απόφασης που ανακοίνωσε στη διάρκεια της νύχτας η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου για αποπομπή του Μπαρ.
Διαβάστε επίσης
Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Στέκομαι δίπλα του – Θα προσφύγουμε στον Άρειο Πάγο, λέει η Τζένη Οικονόμου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.