Ο Αντονέλι αντικατέστησε το Λιούις Χάμιλτον στη Mercedes, φέτος.
Στον πρώτο του αγώνα δεν ξεκίνησε καλά καθώς έμεινε εκτός 15αδας στις κατατακτήριες δοκιμές από δικό του οδηγικό λάθος. Ωστόσο, στον αγώνα ο Αντονέλι όντας τυχερός αλλά και ικανός ανέβηκε από τη 16η στην 4η θέση, διαχειριζόμενος άψογα τις συνθήκες. Ήταν ο μόνος πρωτάρης που κατάφερε να τερματίσει στους βαθμούς ενώ άλλοι όπως ο Ισαάκ Χατζάρ, ο Τζακ Ντούχαν και ο Γκαμπριέλ Μπορτολέτο εγκατέλειψαν.
Ερωτηθείς αν η απόδοση του Ιταλού στη Μελβούρνη τον δικαίωσε για την επιλογή του, ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Βολφ, είπε: «Γνωρίζω τις δυνατότητές του από τότε που ήταν παιδί. Αποδίδει υπό πίεση. Στις κατατακτήριες δοκιμές, αυτό δεν ήταν δικό του λάθος, απλώς χτύπησε το σαμαράκι στο λάθος σημείο. Θα είχε καταταγεί ψηλά. Στον αγώνα είδαμε ότι ήταν σε θέση να πλησιάσει τους άλλους οδηγούς σιγά σιγά χωρίς να κάνει λάθη. Έκανε ένα μικρό τετ-α-κε, αλλά κατά τα άλλα η 4η θέση είναι το αποτέλεσμα που του αξίζει.”

Ο Αντονέλι ευνοήθηκε από τη στρατηγική της Mercedes αλλά και το στραβοπάτημα της Ferrari που άργησε ν’ αλλάξει λάστιχα στους οδηγούς της. Έτσι οι Λεκλέρ και Χάμιλτον έπεσαν πίσω από τον Ιταλό. Ο έτερος οδηγός της Γερμανικής ομάδας δήλωσε ότι η Mercedes φαίνεται “ένα βήμα μπροστά” από τη Scuderia – αν και παραδέχτηκε ότι η McLaren και η Red Bull του Μαξ Φερστάπεν είχαν το πλεονέκτημα. Μιλώντας σχετικά ο Βολφ ξεκαθάρισε: Βάσει του ρυθμού το αποτέλεσμα που μπορούσαμε ήταν 4η και 5η θέση. Πρέπει να πούμε ότι ο ρυθμός της McLaren είναι πολύ δυνατός. Είναι κάτι που πρέπει να καταλάβουμε, τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα ελαστικά και έχουν τέτοια απόδοση. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι αν θέλουμε να αγωνιστούμε επάξια για νίκες. Σίγουρα υπάρχει κάτι που πρέπει να βρούμε».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Τι βλέπει το Millennium και βγήκε short – Τα σίγουρα στοιχήματα που πήρε σε Metlen και Motor Oil
- Μεγάλου (Πειραιώς): Το ιστορικό ρεκόρ χορηγήσεων, το σχέδιο για το μέρισμα και η Εθνική Ασφαλιστική
- Σκλαβενίτης: Ανοίγει μεγάλο σούπερ μάρκετ σε κτίριο που ανήκει στον Mr Βίκος
- Προοδευτική: Στα δικαστήρια η μάχη των μετόχων για την αλλαγή Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.