ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Reuters: Συνάντηση ανώτατων στρατιωτικών αξιωματούχων ΗΠΑ και Ισραήλ στο Πεντάγωνο, εν μέσω εντάσεων με το Ιράν
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, Τάσος Χατζηβασιλείου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Περιφερειακής Συνεργασίας του Ισραήλ, David Amsalem, την Τετάρτη, στο πλαίσιο επίσκεψης του τελευταίου στην Αθήνα.
Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν οι εμπορικές σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ και επιβεβαιώθηκαν οι κοινοί στόχοι για σταθερότητα, ασφάλεια και ευημερία στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Στη συνέχεια, οι κ.κ. Χατζηβασιλείου και Amsalem συναντήθηκαν με την αντιπροσωπεία κρατικών εταιρειών του Ισραήλ, παρουσία του ΓΓ ΔΟΣΕ κ. Σκάλκου, στελεχών της Enterprise Greece, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (EBEA) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).
Διαβάστε επίσης:
Τραμπ: Το Ιράν πρέπει να σταματήσει αμέσως να στέλνει προμήθειες στους Χούθι
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η σύλληψη του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης είναι «βαθιά ανησυχητική»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διάγγελμα Μητσοτάκη για την αναθεώρηση του Συντάγματος: Εκκινώ τις διαδικασίες
- Ρουβίκωνας: Έκαναν «γυαλιά – καρφιά» λάθος γραφεία καταγγέλλει εταιρεία – Ήθελαν τα κεντρικά της «Βιολάντα»
- Επαναφορτιζόμενα Audi A3 Sportback και A3 allstreet
- Πόλυς Β. Χατζηιωάννου: Διευρύνει τις επαφές του με τα ναυπηγεία της Ιαπωνίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.