ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον Φεβρουάριο ο πληθωρισμός στη Ρωσία ξεπέρασε το φράγμα του 10% σε ετήσια βάση, φθάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων δύο ετών, παρά τις προσπάθειες της ρωσικής κεντρικής τράπεζας να τον τιθασεύσει, ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία Rosstat.
Ειδικότερα, ο πληθωρισμός ανήλθε στο 10,06% σε ετήσια βάση, έναντι 9,9% τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Rossstat. Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδό του από τον Φεβρουάριο του 2023.
Διαβάστε επίσης
Ανάλυση BBC: Αποκωδικοποιώντας το σχέδιο κατάπαυσης του πυρός στην Ουκρανία
Reuters: 25 δισ. ευρώ εξοπλιστικά προγράμματα σχεδιάζει η Ελλάδα έως το 2036
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Μαζεύει από τις 2.600 μονάδες ο δείκτης, περνούν σε θετικό πεδίο οι τράπεζες
- Υπόθεση Μαζωνάκη: «Μπρος τα κάλλη, τι είναι ο πόνος;» έλεγε η Γάκα σε ασθενή όταν μελάνιασε το χέρι της στη πλασμαφαίρεση (Βίντεο)
- Goldman Sachs: Νέες υψηλότερες τιμές στόχοι για HelleniQ Energy και Motor Oil
- Navios (Αγγελική Φράγκου): Νέα παραγγελία 4 πλοίων αξίας 500 εκατ. δολ. προστίθενται στα 29 υπό κατασκευή πλοία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.