ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας στη Τζέντα, το ρωσικό ΥΠΕΞ δήλωσε πως δεν αποκλείει επαφές με εκπροσώπους των ΗΠΑ τις επόμενες ημέρες, σχετικά με τη συμφωνία ΗΠΑ και Ουκρανίας που ανοίγει τον δρόμο και για κατάπαυση του πυρός το επόμενο διάστημα.
Λίγο νωρίτερα, από την Ουάσινγκτον, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως πιστεύει ότι θα μιλήσει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν αυτή την εβδομάδα, ενώ δήλωσε έτοιμος να καλέσει ξανά τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ είπε ακόμη ότι ελπίζει να υπάρξει πλήρης κατάπαυση του πυρός στο ουκρανικό μέτωπο τις επόμενες ημέρες.
Διαβάστε επίσης
Στάρμερ: Η Ρωσία πρέπει τώρα να συμφωνήσει στην κατάπαυση του πυρός
Μαρκ Kάρνεϊ: Ο Καναδάς θα διατηρήσει τους δασμούς μέχρι οι ΗΠΑ να δείξουν σεβασμό
Τραμπ: Σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του αμερικανικού Tiktok – Οι 4 «φιναλίστ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έβδομη ημέρα απωλειών για τον χρυσό, βουτιά για το ασήμι
- «ΗΠΑ: Το 65% των Αμερικανών ανησυχούν ότι ο Τραμπ μπορεί να διατάξει χερσαία επίθεση στο Ιράν
- Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει το ενδεχόμενο απαγόρευσης εξαγωγών πετρελαίου
- Κικίλιας: «Η ελληνική πολιτεία στέκεται με ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που έπεσαν στο καθήκον»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.