ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επίμονος πληθωρισμός, οι διακυμάνσεις στα επιτόκια και η αγορά εργασίας είναι τα αδύναμα σημεία της αμερικανικής οικονομίας, σύμφωνα με τον νέο Υπουργό Οικονομίας των ΗΠΑ Σκοτ Μπέσεντ.
Ο Σκοτ Μπέσεντ σε ομιλία του σήμερα στην πρεσβεία της Αυστραλίας, υποστήριξε πως η οικονομία της χώρας του είναι πιο εύθραυστη σε σχέση με αυτό που δείχνουν οι οικονομικοί δείκτες.
«Η υπερβολική εξάρτηση της προηγούμενης κυβέρνησης στις κρατικές δαπάνες και στις αυστηρές ρυθμίσεις μας άφησε με μια οικονομία η οποία μπορεί να εμφάνιζε κάποια καλά νούμερα αλλά από κάτω ήταν εύθραυστη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος, αναφέρθηκε και στον δημόσιο τομέα, τον οποίο κατέδειξε ως τον κύριο υπαίτιο για την αύξηση των θέσεων εργασίας σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα.
Διαβάστε επίσης
Tesla: Καταρρέει ξανά η μετοχή λόγω Ευρώπης, κάτω από το 1 τρισ. έπεσε η κεφαλαιοποίηση της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚ+: Ανοίγει τη στρόφιγγα – Στο τραπέζι νέα αύξηση της παραγωγής με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα μετά τον πόλεμο
- Δραματική η κατάσταση τα Μέγαρα – Γύρω από την πόλη το πύρηνο μέτωπο, εκκενώσεις οικισμών, δεν μπορούν να επιχειρήσουν αεροσκάφη
- Στο Συντονιστικό Διαχείρισης Κρίσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ενημερώθηκε για τα πύρηνα μέτωπα
- Γεωργιάδης για πυρκαγιές: Περιοδεία σε Κέντρα Υγείας στις πληγείσες περιοχές – «Το σύστημα Υγείας σε πλήρη ετοιμότητα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.