ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν πέρασε τη Δευτέρα το κατώφλι του Λευκού Οίκου για την κατ’ ιδίαν συνάντηση που θα έχει με τον Ντόναλντ Τραμπ την ώρα που εντείνονται οι διεργασίες στο διπλωματικό προσκήνιο και παρασκήνιο για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Ο Γάλλος ηγέτης είχε φτάσει και λίγο νωρίτερα στον Λευκό Οίκο όπου συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη των G7, στο πλευρό μάλιστα του Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο. Ήταν μια ανεπίσημη παρουσία και για αυτό έγινε δεκτός από αξιωματούχο του Λευκού Οίκου και όχι τον πρόεδρο.

Αυτή τη φορά, για το επίσημο τετ-α-τετ ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχτηκε ο ίδιος -και μάλιστα πολύ θερμά- τον Μακρόν.
Διαβάστε επίσης:
Έλον Mασκ: Συνεχάρη τη Βάιντελ για τη δεύτερη θέση του AfD
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οργή στην Τουρκία για την υπογραφή του Ειδικού Χωροταξικού Πλαίσιου για τον Τουρισμό από την Αθήνα
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Υπεγράφη η Κοινή Απόφαση για τα Σχέδια Βελτίωσης – Στα 263,5 εκατ. ευρώ η δημόσια δαπάνη
- ΗΠΑ: Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας ενέκρινε η Γερουσία
- Τραμπ: Νέα απόπειρα απομάκρυνσης της Λίζα Κουκ από τη Fed παρά το «μπλόκο» του Ανωτάτου Δικαστηρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.