ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ δήλωσε σήμερα ότι δεν είναι δυνατό να «επιβληθεί» η ειρήνη στην Ουκρανία, δύο ημέρες πριν από επίσκεψή του στο Κίεβο και καθώς θα συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη ρωσική εισβολή.
«Δεν μπορούμε να επιβάλουμε την ειρήνη στην Ουκρανία και την ασφάλεια στην Ευρώπη», είπε ο σοσιαλιστής ηγέτης κατά τη διάρκεια τελετής στην περιοχή της Καστίλλης και Λεόν (βορειοανατολικά). Μια ειρήνη, «για να είναι δίκαιη και διαρκής», πρέπει «να βασίζεται στην υποστήριξη, τη συνεργασία και τη συμμετοχή της Ουκρανίας και των Ευρωπαίων», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Λαβρόφ: Θα επισκεφθεί το Ιράν την Τρίτη για συνομιλίες σχετικά με τη Συρία
Ισραήλ-Χαμάς: Η Χαμάς παρέδωσε τρεις Ισραηλινούς ομήρους στον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό στη Γάζα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι αγορές προεξοφλούν συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Ολη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
- Χανταϊός: Ο καθηγητής Αποστολος Βανταράκης απαντά σε 6 ερωτήσεις για το νέο ιό που προκαλεί ανησυχία
- Νέο Αεροδρόμιο Ηρακλείου (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): Το 2028 σε λειτουργία – Ο διαγωνισμός για τα ραντάρ και η προσφυγή στο ΣτΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.