«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τη χθεσινοβραδινή επίθεση που προκάλεσε υλικές ζημιές στο γραφείο του βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμου Σενετάκη και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
«Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας πτοούν και δεν μας εκφοβίζουν. Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται» σημειώνεται.
Διαβάστε επίσης
Κολλέγιο Ανατόλια: Καταθέτει αίτηση για την ίδρυση μη κρατικού ΑΕΙ
Speed and Cargo Claims – Stevedore Damages
AXIA για Metlen: Αισιοδοξία και σχεδιασμός για 2 δισ. ευρώ EBITDA έως το 2028
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Υψηλή η συμμετοχή θεσμικών και funds στο senior ομόλογο
- Μπέργκαμ: Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν έως και 11 εμπορικές συμφωνίες για κρίσιμα ορυκτά μέσα στην εβδομάδα
- Οδηγούμε το επαναφορτιζόμενο Geely Starray EM-I (video)
- Πολωνία: Σύλληψη υπαλλήλου του υπουργείου Άμυνας για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.