«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τη χθεσινοβραδινή επίθεση που προκάλεσε υλικές ζημιές στο γραφείο του βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμου Σενετάκη και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
«Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας πτοούν και δεν μας εκφοβίζουν. Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται» σημειώνεται.
Διαβάστε επίσης
Κολλέγιο Ανατόλια: Καταθέτει αίτηση για την ίδρυση μη κρατικού ΑΕΙ
Speed and Cargo Claims – Stevedore Damages
AXIA για Metlen: Αισιοδοξία και σχεδιασμός για 2 δισ. ευρώ EBITDA έως το 2028
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Πακέτο» Μητσοτάκη για την ενέργεια: Κάτω από 1,75 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης – Παράταση στο diesel
- Maersk: Παρήγγειλε άλλα 26 containers ships και συνολικά περί τα 60 πλοία
- Porsche 550 J: Έτσι μαθαίνεις στην επόμενη γενιά να αγαπά ένα αυτοκίνητο του 1953
- Στρατιωτική κινητοποίηση: Η «ξεχασμένη» παράμετρος της ευρωπαϊκής άμυνας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.