ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η κλινική κατάσταση του Πάπα Φραγκίσκου παρουσιάζει ελαφρά βελτίωση. Είναι απύρετος και οι αιμοδυναμικές παράμετροι συνεχίζουν να είναι σταθερές», έκανε γνωστό απόψε η αίθουσα τύπου του Βατικανού.
«Ο Πάπας σήμερα το πρωί κοινώνησε και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την εργασία του», προσθέτει η ανακοίνωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αν η υγεία του Φραγκίσκου συνεχίσει να βελτιώνεται, ενδέχεται να εξέλθει του νοσοκομείου Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Ο ποντίφικας είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με συνεργάτες του και προχώρησε στον διορισμό ενός Γάλλου επισκόπου.
Διαβάστε επίσης
Αστυνομικός της Βουλής: Κατέγραφε την πεθερά του στο μπάνιο – Νέες αποκαλύψεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Τρίτη ημέρα υποχώρησης για τις τιμές, στα 79,45 δολάρια το βαρέλι το Brent
- Τραγωδία στη Βόρεια Καρολίνα: Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας από πυροβολισμούς – Μέλη της ίδιας οικογένειας τα θύματα
- Πεζεσκιάν: Η επικοινωνία με τον ανώτατο ηγέτη Μοτζτάμπα Χαμενεΐ είναι “τώρα πολύ δύσκολη”
- Οι ΥΠΕΞ ΗΠΑ και Βρετανίας συζήτησαν την ασφάλεια της Ευρώπης και της Ουκρανίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.