ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Πάρμα, στη βόρεια Ιταλία, από πτώση ελικοπτέρου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το τραγικό δυστύχημα είναι πιθανό να οφείλεται στην πυκνή ομίχλη που σκεπάζει όλη την περιοχή.
Το ελικόπτερο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του. Όπως μετέδωσε το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι La7, το ένα από τα τρία θύματα φέρεται να ανήκε στην ιταλική οικογένεια Ροβανιάτι, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων.
Στην περιοχή έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής και των καραμπινιέρων οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχουν επιζώντες.
Διαβάστε επίσης
Σαντορίνη: Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ, ο πιο μεγάλος μέχρι σήμερα
Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 μαθητές σκοτώθηκαν από πυρκαγιά στον κοιτώνα του σχολείου τους
Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 μαθητές σκοτώθηκαν από πυρκαγιά στον κοιτώνα του σχολείου τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι αλλάζει από το 2026 στις συντάξεις: Νέοι κανόνες για την προσωπική διαφορά
- Ολυμπιακός: Το ματς της χρονιάς – Yποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης
- Metlen: Πόσα έβγαλαν τα funds από το short selling σε δύο μήνες
- Οι super 10, η λάμψη σε Metlen και ΑΕΜ, η μεγάλη μπάλα της Σεμίραμις Παληού, ποια μετοχή του Buffett κάνει ράλι, πού θα επενδύσει το αμερικάνικο DFC και η βραδιά για τον Βαρδή τον «αϊτό της Κρήτης»