ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10:01 το πρωί ανοιχτά της Σκύρου, σε απόσταση 116 χλμ. βόρεια βορειοανατολικά της Αθήνας, ο οποίος έγινε αισθητός και στην Αττική.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 32 χλμ. δυτικά της Σκύρου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο σεισμός στη Σκύρο αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός και ουδεμία σχέση έχει με την σεισμική δραστηριότητα Σαντορίνης – Αμοργού.
Διαβάστε επίσης:
Attica Bank: Στην Davidson Kempner τα χαρτοφυλάκια “Domus” και “Rhodium” αξίας €3,7 δις
Άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη στους FT: Η Ευρώπη πρέπει να δαπανήσει περισσότερα για την άμυνα της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα φάρμακα για το αδυνάτισμα: Στα σκαριά νέοι συνδυασμοί, στόχος η απώλεια μυϊκής μάζας, εξηγεί ο Πλ. Τζούλης
- Σε ρυθμούς ανανέωσης οι Έλληνες εφοπλιστές: Τα παλιά πλοία φεύγουν, τα νέα έρχονται
- Γιώργος Μουτάφης: Ποιος είναι ο Ελληνας επικεφαλής της Fincantieri που «χτίζει» πλοία σε όλο τον κόσμο
- Ομιλία Μητσοτάκη: Η γκρίνια και η τσέπη
