ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, αναχωρεί σήμερα, 2 Φεβρουαρίου, για τη Ντόχα του Κατάρ, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη κατά την οποία θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ Σεΐχη Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani.
Επίσης αύριο Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, ο κ. Γεραπετρίτης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ισραήλ, όπου θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Gideon Sa’ar.
Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Ραμάλα, όπου θα συναντηθεί με τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών Mohammad Mustafa.
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί, επίσης, με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ’.
Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, ο κ. Γεραπετρίτης θα ταξιδέψει στην Ιορδανία, όπου θα γίνει δεκτός από τον Βασιλιά της Ιορδανίας Abdullah II και θα έχει συνάντηση με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Ιορδανίας Ayman Safadi.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- NYT: Ο λόγος που ο Τραμπ πήρε το ρίσκο που απέφευγαν προκάτοχοί του με την επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
- Συρία: Επίθεση αυτοκτονίας σε εκκλησία συνοικίας της Δαμασκού – Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς
- ΝΑΤΟ: Συμφωνία των 32 για την αύξηση στο 5% των δαπανών για την άμυνα και την ασφάλεια
- ΗΠΑ: Κίνηση αντιπερισπασμού η μετακίνηση B-2 στο Γκουάμ που προηγήθηκε του βομβαρδισμού των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων
