ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Χαμάς παρέδωσε τον Γαλλοϊσραηλινό όμηρο Οφέρ Καλντερόν και τον Ισραηλινό Γιάρντεν Μπίμπας στον Ερυθρό Σταυρό στη Χαν Γιούνις της Λωρίδας της Γάζας, όπως μεταδίδουν τηλεοπτικά δίκτυα.
Ο τρίτος όμηρος που πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος σήμερα, ο Αμερικανοϊσραηλινός Κιθ Σίγκελ, αναμένεται να παραδοθεί σε άλλη τοποθεσία αργότερα μέσα στο πρωινό.
Λίγο νωρίτερα οχήματα του Ερυθρού Σταυρού είχαν φτάσει στη Χαν Γιούνις ενόψει της απελευθέρωσης τριών Ισραηλινών ομήρων που κρατούνταν στη Λωρίδα της Γάζας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Google: Αποχώρηση-σοκ από διαγωνισμό ύψους 100 εκατ. δολαρίων του Πεντάγωνο για drones
- Ιδού η νέα Porsche Cayenne Coupé Electric
- Άκης Σκέρτσος: «Επανάσταση του αυτονόητου» με το επιτελικό κράτος – Απαντήσεις στις εσωκομματικές αιχμές στη Νέα Δημοκρατία
- Μερτς: «Οι αριθμοί μιλούν» για το μεταναστευτικό – Σφοδρή κριτική για απελάσεις και πολιτική ασύλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.