ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεύμα στο εστιατόριο της Πλατείας Ελευθερίας -πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ- είχαν σύμφωνα με πληροφορίες του TOC o Αλέξης Τσίπρας και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τις συζύγους τους και τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Documenta, Adam Szymczyk.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε άλλο τραπέζι στο ίδιο εστιατόριο ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και σε άλλο ο Σίμος Κεδίκογλου.
Ο κ. Τσίπρας με την παρέα του έφτασε κατά τις 10 το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος ο Πιτσιλής με τον εφοριακό που άφησε τη δουλειά και έπιασε το σταυρόλεξο!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βολές Λοβέρδου σε κυβέρνηση για τα λαθραία της ΣΕΚΑΠ: Ολιγωρία και συγκάλυψη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έτινγκερ για έξοδο της Ελλάδας στις αγορές: Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Αφαίρεσε από τους Παλαιστίνιους την εξουσία επί θρησκευτικού χώρου στη Χεβρώνα
- Επιστολή Λούτνικ στην Anthropic: Άδεια από την κυβέρνηση για πρόσβαση ξένων στα προηγμένα μοντέλα AI
- Μαρινάκης για Τσίπρα: Αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται ένα κόμμα όταν έρχεται δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές
- Αυτοί είναι οι όροι της προκαταρκτικής συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν – Τι αναφέρει για πυρηνικά και Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.