ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αξιωματούχος του ΝΑΤΟ δήλωσε σήμερα πως μεταξύ των ενεργειών δολιοφθοράς που διαπράχθηκαν σε χώρες μέλη της στρατιωτικής συμμαχίας τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνονται απειλές για συνωμοσία με σκοπό τη δολοφονία επικεφαλής βιομηχανιών όπως αυτή για τον επικεφαλής της γερμανικής βιομηχανίας όπλων Rheinmetall.
Μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο αναπληρωτής βοηθός γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ για την Καινοτομία, τον Υβριδικό Τομέα και τον Κυβερνοχώρο, ο Τζέιμς Απαθουράι, επιβεβαίωσε την απειλή εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου της Rheinmetall Άρμιν Πάπεργκερ που μέχρι τώρα είχε αναφερθεί μόνο από τα μέσα ενημέρωσης.
Είπε πως περιστατικά δολιοφθοράς περιελάμβαναν τον «εκτροχιασμό τρένων, πράξεις εμπρησμού, επιθέσεις σε ιδιοκτησία πολιτικών, απειλές για συνωμοσία με σκοπό τη δολοφονία επικεφαλής βιομηχανιών όπως η απειλή που έγινε δημόσια γνωστή κατά του επικεφαλής της Rheinmetall. Ομως υπήρξαν επίσης και άλλες συνωμοσίες»
Αξιωματούχος του ΝΑΤΟ δήλωσε πως μεταξύ των ενεργειών δολιοφθοράς που διαπράχθηκαν σε χώρες μέλη της στρατιωτικής συμμαχίας τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνονται απειλές για συνωμοσία με σκοπό τη δολοφονία επικεφαλής βιομηχανιών όπως αυτή για τον επικεφαλής της γερμανικής βιομηχανίας όπλων Rheinmetall.
Μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο αναπληρωτής βοηθός γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ για την Καινοτομία, τον Υβριδικό Τομέα και τον Κυβερνοχώρο, ο Τζέιμς Απαθουράι, επιβεβαίωσε την απειλή εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου της Rheinmetall Άρμιν Πάπεργκερ που μέχρι τώρα είχε αναφερθεί μόνο από τα μέσα ενημέρωσης.
Είπε πως περιστατικά δολιοφθοράς περιελάμβαναν τον «εκτροχιασμό τρένων, πράξεις εμπρησμού, επιθέσεις σε ιδιοκτησία πολιτικών, απειλές για συνωμοσία με σκοπό τη δολοφονία επικεφαλής βιομηχανιών όπως η απειλή που έγινε δημόσια γνωστή κατά του επικεφαλής της Rheinmetall. Ομως υπήρξαν επίσης και άλλες συνωμοσίες».
Διαβάστε επίσης:
HSBC: Περιορίζει την επενδυτική τραπεζική σε Ευρώπη και ΗΠΑ – Πού εστιάζει ο τραπεζικός κολοσσός
Μηχανισμοί αποζημίωσης επάρκειας ισχύος στην Ευρώπη – Τα μηνύματα για την Ελλάδα
Motor Oil: Άπρακτη η προθεσμία για τη σύγκληση ΓΣ για το deal με την Ηλέκτωρ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΚΤ: 7 στις 10 ελληνικές επιχειρήσεις σε βιομηχανία και εμπόριο χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη
- Ισπανία: Μαζικές επιστροφές μεταναστών στο Μαρόκο – Θαλάσσιο φράγμα 500 μέτρων στη Θέουτα
- Μηνύματα 112 για την εκκένωση των περιοχών Κανδύλι, Αγία Σκέπη και της βιομηχανικής περιοχής των Μεγάρων
- Ουγγαρία: Κλείνει το μοναδικό πυρηνικό της εργοστάσιο καθώς «στεγνώνει» ο Δούναβης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.