ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2025 για τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) «υπό ειδική εκκαθάριση εν λειτουργία, προχώρησε νωρίτερα την Πέμπτη το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Στην κοινή απόφαση που συνυπογράφουν ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Αθ. Πετραλιάς, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρ. Σταικούρας και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Β. Οικονόμου, ο προϋπολογισμός του ΟΑΣΘ παρουσιάζει έσοδα 93,153 εκατ. ευρώ με τα έξοδα να αγγίζουν τα 84, 946 εκατ . ευρώ, με θετικό ισοζύγιο 8.207.175 ευρώ.
Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό προϋπολογισμό


Διαβάστε επίσης:
Αϊβαλιώτης: Έρχεται επιδότηση ρεύματος σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Κεντρική Τράπεζα Τουρκίας: Δεύτερη σημαντική πτώση του βασικού επιτοκίου – Στο 45% από 47,5%
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Meta: «Καμπάνα» 567 εκατ. δολαρίων για «κοινωνική βλάβη» σε ανήλικα – Νέοι περιορισμοί σε Facebook και Instagram
- Χρηματιστήριο: Κοιτάζει τα €49 η Metlen, βγαίνουν αγορές σε Τιτάν, ΟΤΕ – Νέα κίνηση για Alter Ego
- Ευρωαγορές: Θετικό πρόσημο με «όχημα» τεχνολογία και υγεία – Ενισχύεται ο Stoxx 600
- ΣΤΑΣΥ: Στο τελικό στάδιο το έργο αντικατάστασης σιδηροτροχιών στις Γραμμές 2 και 3 του Μετρό αξίας 7,3 εκατ. ευρώ (φωτο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.