Την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2024, το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε πλεόνασμα 1.031 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 2.685 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2023.
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 69.434 εκατ. ευρώ, από 62.744 εκατ. ευρώ την προηγούμενη χρονιά. Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, αυτές διαμορφώθηκαν σε 63.428 εκατ. ευρώ, από 62.195 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2023.
Το ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα διαμορφώθηκε στα 8 δισ. ευρώ έναντι 3,72 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2023.
Διαβάστε επίσης:
Εθνική Τράπεζα: Διέπρεψαν οι στρατηγικά ώριμες επιχειρήσεις σε ένα ρευστό περιβάλλον
Παύλος Πολάκης: Αθώος λόγω αμφιβολιών για την καταγγελία για παράνομη ηχογράφηση του Στουρνάρα
Εξοχική κατοικία: Ποιες τάσεις θα επικρατήσουν στην αγορά το 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μασούντ Πεζεσκιάν: Θα δώσουμε ακόμη καταστροφικότερη απάντηση αν συνεχιστεί η ισραηλινή εισβολή
- Κύπρος: Καταγγέλλει την Τουρκία για εκμετάλλευση ελληνοκυπριακών περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές
- ΥΠΕΞ για δηλώσεις Φιντάν: “Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει σαφώς τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής”
- Πυροσβεστική Υπηρεσία: 55 αγροτοδασικές πυρκαγιές μαίνονται το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα
