ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πώληση 1.978.455 μετοχών, δηλαδή του 7,235% της εταιρίας από τον πρώην εκτελεστικό αντιπρόεδρο, Εμμανουήλ Ξιώνη, ανακοίνωσε η Quality & Reliability.
Η χρηματιστηριακή ανακοίνωση της εταιρείας
Η εταιρεία με την επωνυμία Quality & Reliability AE (η “Εταιρεία”) ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007 και δυνάμει σχετικών γνωστοποιήσεων που έλαβε την 31/12/2024 ότι η εταιρεία Lovatia Holdings Limited η οποία ελέγχεται από τον κο Εμμανουήλ Ξιώνη προέβη την 27/12/2024 σε πώληση συνολικά 1.978.455 κοινών ονομαστικών μετοχών, και ως εκ τούτου, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που κατείχε έμμεσα ο κος Ξιώνης στην Εταιρεία, μέσω του ελέγχου της Lovatia Holdings Limited, κατήλθε του ποσοστού του 5% και πιο συγκεκριμένα κατήλθε από το 7,235% στο 0,00 %.
Διαβάστε επίσης:
RIVIAL (SATΟ): «Πράσινο φως» για τη λύση και εκκαθάριση της εταιρίας
Interlife: Μειώθηκε στο 3,387% το ποσοστό της κυπριακής Cyproman Services
ΔΕΗ: Υποδέχεται το 2025 με σταθερά τιμολόγια ρεύματος – Εκπτώσεις 550 εκατ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Διεύρυνση φορολογικών κινήτρων για μεταφορά κατοικίας στην Ελλάδα – Στο μέτρο και οι δημόσιοι υπάλληλοι
- Στην Αθήνα η σύνοδος της ένωσης GO15 με τους μεγαλύτερους Διαχειριστές Συστημάτων Μεταφοράς παγκοσμίως
- ΑΑΔΕ για Τυχεροπούλου: «Δεν τίθεται ζήτημα επανατοποθέτησης της»
- Mediterra: Η απάντηση της εταιρείας για την αναστολή διαπραγμάτευσης μετοχών στο Χρηματιστήριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.