ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα οχήματα που κινούνται από και προς τα χιονοδρομικά κέντρα της Ημαθίας και του Ελατοχωρίου Πιερίας αυτές τις μέρες.
Αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί στις επαρχιακές οδούς Νάουσας-Σελίου (από το 9ο χιλιόμετρο), Βέροιας-Σελίου (από το 18ο έως το 26ο χιλιόμετρο) και από Νάουσα προς 3-5 Πηγάδια (από το 9ο χιλιόμετρο), σε τμήμα της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Βέροιας-Κοζάνης, μέσω Καστανιάς, όπως επίσης από το 5ο χιλιόμετρο της δασικής οδού Ελατοχωρίου έως το χιονοδρομικό κέντρο στην Πιερία.
Διαβάστε επίσης:
Βασιλιάς Κάρολος: Ευχαρίστησε τους γιατρούς του στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του
Χαλάνδρι: Αστυνομικός γρονθοκόπησε «Άι Βασίλη» και Αντιδήμαρχο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Φυγή προς τα εμπρός επιδιώκει η κυβέρνηση – Το παρασκήνιο της επιλογής των νέων υπουργών
- Αλλαγές στη διαταγή πληρωμής με το νέο νομοσχέδιο: Πώς θα ξεκινούν πλέον οι πλειστηριασμοί και ο ρόλος των δικηγόρων
- Σύντροφοι εκτός γάμου ή συμφώνου συμβίωσης: Ποια δικαιώματα έχουν στην κοινή περιουσία και τι θα συμβεί με τις κληρονομιές
- H έκρηξη στο Μαξίμου, οι φωνές του Μητσοτάκη, το παρασκήνιο του ανασχηματισμού, η εισαγγελέας Πόπη και τα νεύρα βουλευτών
