ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι δύο παίκτες που συζητήθηκαν πολύ κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο Survivor. Θετική ή αρνητική, η δημοσιότητα που κέρδισαν ήταν τεράστια και έχουν αρχίσει ήδη να την κεφαλαιοποιούν, μέσα από διάφορες εμφανίσεις τους.
Αυτό άλλωστε συμβαίνει και με πολλούς παίκτες του ριάλιτι που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης, μονοπολώντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Η Ευριδίκη και ο Κωνσταντίνος συμμετείχαν στο Survival Camp τουΜediterranean Cosmos μαζί με τους Γιώργο Χρανιώτη, Κώστα Κοκκινάκη και Πάνο Αργιανίδη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη Θεσσαλονίκη, Βαλαβάνη και Βασάλος έγιναν μοντέλα της Diesel, αφού πήγαν στο κατάστημα της εταιρείας και διαφήμισαν τα ρούχα της.

Πηγή: thetoc.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ντάνος: Ο νέος μάνατζερ, το καλάμι, η παράνοια και οι 222.000 followers
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σπαλιάρας, οι τσακωμοί και το… «στρουμφοχωριό» (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι απίθανοι λόγοι που οι Έλληνες χρήστες του Twitter δεν θα πήγαιναν στο επόμενο Survivor!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Αρκετά καλή η συνάντηση Γουίτκοφ και Κούσνερ με τον Πούτιν, θα ήθελε να τερματίσει τον πόλεμο
- Άροσις: Διψήφια ανάπτυξη αλλά επιστροφή σε ζημιές για την επένδυση Ν. Καραμούζη στα όσπρια
- ΑΚΤΩΡ: Σε εξαγορές και επενδύσεις θα διατεθούν τα κεφάλαια από το ομόλογο έως 140 εκατ. ευρώ – Το πλάνο του ομίλου
- Πώς απαντάει ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα – Το άτυπο ντιμπέιτ μεταξύ των δύο