ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Νομίζω ότι ο Πούτιν είναι πολύ επικίνδυνος, δεν νοιάζεται για τις ανθρώπινες ζωές… Νομίζω ότι είναι τρελός, πραγματικά», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μετά τη συνάντησή του με ευρωπαίους αρχηγούς κυβερνήσεων, στους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.
«Του αρέσει να σκοτώνει» ανέφερε για τον Ρώσο πρόεδρο.
Ο Ζελένσκι αναφέρθηκε εκτενέστερα για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Εξήγησε ότι δεν του αρέσει η λέξη «κατάπαυση του πυρός», διότι μια κατάπαυση του πυρός δεν θα εμποδίσει τη Ρωσία να επιτεθεί μετά από εβδομάδες, μήνες ή χρόνια, όπως είπε.
«Όλοι θα χάσουν» εάν συναφθεί συμφωνία κατάπαυσης του πυρός. Για το λόγο αυτό, είπε ο Ζελένσκι, «πρέπει να έχουμε ένα πραγματικό σχέδιο».
Διαβάστε επίσης:
Ιταλία: H κυβέρνηση Μελόνι έθεσε ψήφο εμπιστοσύνης επί του προϋπολογισμού
Ντόναλντ Τραμπ: Το Κογκρέσο να καταργήσει το «ταβάνι του χρέους»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.