Η ναυτιλιακή εταιρεία, διαχείρισης δεξαμενόπλοιων Halkidon Shipping, της οικογένειας Χαγιαλίδη, υπέγραψε συμφωνία πώλησης του 14χρονου τάνκερ LR2 Elli, το οποίο ναυπηγήθηκε στο New Times, χωρητικότητας 112.700 dwt.
Οι πληροφορίες που υπάρχουν από ναυλομεσίτες είναι ότι η εταιρεία πούλησε το πλοίο με σημαντικό κέρδος.
Το πλοίο πριν το αποκτήσει η Halkidon, ανήκε προηγουμένως στην Toisa του Γρηγόρη Καλλιμανόπουλου και είχε αποκτηθεί από την Τράπεζα που το είχε δανειοδοτήσει με 22 εκατομμύρια δολάρια.
Το σκάφος έχει πλέον πουληθεί και μετονομαστεί σε Nilanga και ανήκει στην Wei Hai Yuan Jing Ship, η οποία έχει έδρα τη Σιγκαπούρη. Η VesselsValue αναφέρει ότι η αξία του σκάφους ανέρχεται πλέον σε 36,46 εκατομμύρια δολάρια.
Διαβάστε επίσης:
Helleniq Energy: Σήμερα το deal για το 35% της ΔΕΠΑ Εμπορίας – Το σχέδιο Σιάμισιη για το 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάνος Ρούτσι – Νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μετά από 19 ημέρες απεργίας πείνας
- Νίκος Τσάκος: Τάσσομαι υπέρ των ενιαίων παγκόσμιων αποφάσεων για την πράσινη ναυτιλία, αλλά εύχομαι οι αποφάσεις να είναι ρεαλιστικές
- Chevron: Μεγάλη φωτιά σε διυλιστήριό της κοντά στο Λος Άντζελες (βίντεο)
- Xclusiv: Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 644 πλοία
