ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου (24-28/7) σε σχετική συνεδρίαση πρόκειται να συζητηθεί η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) για σύσταση εξεταστικής επιτροπής αναφορικά με την υπόθεση του Noor 1, όπου θα διερευνηθούν ενδεχόμενες πολιτικές και ποινικές ευθύνες.
Εκτός αυτού, σύμφωνα με πληροφορίες από τη σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων του Κοινοβουλίου αύριο, μετά την προ ημερήσιας διατάξεως συζήτηση για το Κυπριακό θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τον φάκελο Κύπρου.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το Σώμα θα ενημερωθεί πως ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βουτσης θα μεταβεί στην Κύπρο προκειμένου να παραδώσει τα άκρως απόρρητα αρχεία. Τονίζεται δε πως για την δημοσίευσή τους απαιτείται η σύμφωνη γνώμη και των δυο κοινοβουλίων.
Τέλος, η Βουλή θα διακόψει τις εργασίες της για το διάστημα 4 εως 27 Αυγούστου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρήγας: Η εισαγγελία να καλέσει τον Καμμένο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι σχεδιάζει τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Αχτσιόγλου για τις κατασχέσεις αναδρομικών συντάξεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Στα 82 δολάρια το βαρέλι επέστρεψε το Brent μετά τις απαιτήσεις του Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ
- Αμερικανικό δικαστήριο διατάσσει την άρση του «παγώματος» Τραμπ στα αιολικά έργα
- Συνεχίζουν τις παραβιάσεις οι Τούρκοι στο Αιγαίο
- ΗΠΑ: Στο μηδέν, για πρώτη φορά από το 1985, οι εισαγωγές πετρελαίου από τη Σαουδική Αραβία τον Ιούλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.