ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από τις 9 μμ έως τη λήξη της κυκλοφορίας η στάση εργασίας των εργαζομένων του Μετρό
Στάση εργασίας ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) στο Μετρό Αθηνών την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου από τις 9 μμ έως τη λήξη της κυκλοφορίας.
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Το σωματείο εργαζομένων ΣΕΛΜΑ, για πολύ σοβαρές συμβατικές και οικονομικές εκκρεμότητες που χρονίζουν και δεν έχουν επιλυθεί από τους αρμόδιους φορείς, όπως οι ίδιοι έχουν εγγράφως δεσμευτεί, προχωράει σε προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 13/12/2024 από τις 21:00 έως την λήξη της κυκλοφορίας.
Ζητάμε, να βρεθούν άμεσες λύσεις και να εξασφαλιστούν οι εργαζόμενοι, προκειμένου απρόσκοπτα και χωρίς δεύτερες σκέψεις, να παρέχουμε ανεμπόδιστα τις υπηρεσίες μας».
Διαβάστε επίσης:
Οι γεωπολιτικές εξελίξεις πάλι αυξάνουν την αβεβαιότητα στην οικονομία
Κληρονομιά με χρέη: Πώς να προστατευθείτε από απρόοπτες παγίδες στις πιεστικές προθεσμίες
Έτοιμες να ρίξουν στην αγορά 20.000 ακίνητα είναι οι τράπεζες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα της Ελλάδος: Ταμειακό έλλειμμα 4,625 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο
- Γιώργος Μυλωνάκης: Επέστρεψε στα υπουργικά έδρανα μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του
- Starbucks: Εξετάζει την πώληση πλειοψηφικού πακέτου στην Ιαπωνία σε deal που μπορεί να αγγίξει τα $3 δισ.
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα έχει δημοσιονομικές εφεδρείες – Οι διεθνείς κρίσεις δεν είναι στο χέρι μας, η απάντηση όμως είναι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.