ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τελικό ανακοινωθέν της συνόδου των χωρών της ομάδας G-20 που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο επιβεβαιώνει: Την μάχη κατά του εμπορικού προστατευτισμού, συμπεριλαμβανομένων των μη δίκαιων εμπορικών πρακτικών, αναγνωρίζοντας τον ρόλο των εργαλείων της νόμιμης εμπορικής άμυνας.
Τον σημαντικό ρόλο του διεθνούς εμπορικού συστήματος που στηρίζεται σε κανόνες.
Την δέσμευση για την βελτίωση των μηχανισμών διαπραγμάτευσης, παρακολούθησης κι επίλυσης διαφορών του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ).
Την δέσμευση όλων των χωρών-μελών της ομάδας G20 πλην των ΗΠΑ, ότι η Συμφωνία του Παρισιού είναι μη αναστρέψιμη, ενώ τα μέλη -πλην των ΗΠΑ- συμφωνούν για την ταχεία εφαρμογή της.
Την συνεργασία των ΗΠΑ με άλλες χώρες, προκειμένου αυτές να βοηθηθούν στην πιο καθαρή κι αποδοτική αξιοποίηση ορυκτών καυσίμων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Nέος καύσωνας προ των πυλών: Δείτε πού και πότε θα χτυπήσει με 42άρια!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ! Πηδούσαν από τα παράθυρα υπουργείου για να σωθούν από τη φωτιά (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποτάμι ή θάλασσα; Αυτή η μαγευτική παραλία με τα κρυστάλλινα νερά συνδυάζει και τα δύο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έκτακτα μέτρα Μητσοτάκη σε πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης – Πώς θα αυξηθεί το φετινό επίδομα
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Προσωρινά εκτός λειτουργίας ο σταθμός «Αγίας Σοφίας», λόγω καπνού
- Ποιος είναι ο Πέτρος Βασιλόπουλος πίσω από το deal Nomad Yachting – Vernicos Yachts, τι είπε στο Mononews
- Gagosian: H Rachel Feinstein παρουσιάζει τη μοίρα της σύγχρονης Καρυάτιδας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.