ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επαφές μe ξένα funds είχε στο Geneva Mid Cap Event η Εταιρεία Πλαστικά Θράκης, με στόχο την προβολή και ανάδειξη της εταιρείας σε περισσότερες αγορές, σύμφωνα με σχετική χρηματιστηριακή ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Η Εταιρεία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕE ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι συμμετείχε στο Geneva Mid Cap Event και πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνεργασία με την CF&B Communication.
Στόχος της οργάνωσης ήταν η αύξηση της έκθεση και προβολής στην αγορά των ελληνικών εταιρειών μεσαίας κεφαλαιοποίησης που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, εκπρόσωποι της εταιρείας συναντήθηκαν με στελέχη διεθνών funds με στόχο την προβολή και ανάδειξή της σε περισσότερες αγορές και την προώθησή της σε ένα ευρύτερο κοινό Ευρωπαίων θεσμικών επενδυτών.
Στις συναντήσεις παρουσιάστηκε η εταιρική παρουσίαση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας (https://www.thracegroup.com/gr/el/presentations/).
Διαβάστε επίσης:
ΑΒΑΞ: Συμμετέχει με 23,01% στην Ολυμπία Οδό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διαδικτυακές εφαρμογές για εκμάθηση Γερμανικών και ηλεκτρονικά παιχνίδια επιλέγει ο Πάπας Λέων
- Ανησυχία στην αγορά από τα αγροτικά μπλόκα – 50% οι ακυρώσεις στις τουριστικές κρατήσεις στη Θεσσαλία
- Ζελένσκι: Μόνο οι ΗΠΑ και ο Τραμπ μπορούν να πείσουν τη Ρωσία να τερματίσει τον πόλεμο
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ και Ραμάλα τη Δευτέρα