ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιεί η Αστυνομία καθώς είναι σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μελών του ΠΑΜΕ και άλλων συλλογικοτήτων έξω από την Βουλή όπου συνεχίζεται η συζήτηση για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού.
Σύμφωνα με την Τροχαία έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αμαλίας από την συμβολή της με την οδό Διάκου, στην οδό Σταδίου, στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Σωκράτους.
Διαβάστε επίσης
Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή στο κέντρο της ΑΘήνας
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις λεωφόρους Καλλιρρόης και Ποσειδώνος στις 5 – 6 Δεκεμβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνικός Κόσμος: Πρεμιέρα του έργου «Ο Αλέκος βγήκε απ’ τον παράδεισο» του Δημήτρη Μαλισσόβα
- Ισπανία: Πειθαρχική δίωξη κατά του δικαστή που ηγείται της έρευνας κατά της συζύγου του Σάντσεθ
- Ράλι στο γάλλιο: Στα 2.925 δολάρια το κιλό εν μέσω δασμών και περιορισμών στις εξαγωγές
- Κρι Στάρμερ: Απο την σαρωτική νίκη στην βίαιη παραίτηση – Έως τον Σεπτέμβριο η ανάδειξη νέου πρωθυπουργού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.