ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Star Bulk του Πέτρου Παππά, παρέλαβε από τα ναυπηγεία Tsuneishi της Ιαπωνίας το νεότευκτο Ultramax bulk carrier.
Το Star Thetis, διαθέτει χωρητικότητα 66.327 dwt και μήκος 196 μέτρων, κατασκευάστηκε στις ναυπηγικές υποδομές της Tsuneishi στις Φιλιππίνες και θα ναυλωθεί από την εταιρεία για τουλάχιστον επτά έτη.
Αξίζει να επισημανθεί ότι το Star Thetis είναι εξοπλισμένο με scrubber.
Η Star Bulk αναμένεται να παραλάβει εντός του τέταρτου τριμήνου του έτους και το Star Illusion, ένα Kamsarmax ναυπηγημένο στο ναυπηγείο Tsuneishi στην Ιαπωνία.
Επισημαίνεται ότι η Star Bulk ναυπηγεί επίσης πέντε Kamsarmaxes στο ιαπωνικό ναυπηγείο Qingdao με παράδοση μεταξύ του τέταρτο τριμήνου του 2025 και του τρίτου τριμήνου του 2026.
Ο στόλος της Star Bulk σήμερα αριθμεί 154 bulk carriers, κυρίως Supramax και Newcastlemax.
Διαβάστε επίσης:
Drewry: Μειώθηκε ο δείκτης των κοντέινερ κατά 2% αυτήν την εβδομάδα
Συνάντηση Χατζημανώλη – Γκριμάλντι
Γιώργος Προκοπίου: Νέο deal ύψους 1,1 δισ. δολαρίων για πέντε πλοία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Άλμα άνω του 2% για τις τιμές εν μέσω αυξημένου κινδύνου για τη Μέση Ανατολή
- Paramount: Πώς ο Ντέιβιντ Έλισον χρησιμοποίησε πολιτικές διασυνδέσεις και «βαθιές τσέπες» για να αγοράσει τη Warner Bros.
- ΗΠΑ: Πτώση της παραγωγής αργού στα 13,7 εκατ. βαρέλια – Χαμηλό εξαμήνου τον Δεκέμβριο
- ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 4 Μαρτίου στην Αττική για τη δίκη της Χρυσής Αυγής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.