ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ατύχημα της Κίμπερλι και πώς γνώρισε τον Αργυρό, τα «κομπιουτεράκια» της Κρήτης, τι θα συμβεί την Πέμπτη στην Αθήνα και η «Ιφιγένεια» των ΕΛΤΑ
Θα γίνει η συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, χωρίς να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο, και απάντησε στον πρωθυπουργό, που είπε στο Υπουργικό Συμβούλιο ότι οι τελευταίες τοποθετήσεις του κ. Ανδρουλάκη «θυμίζουν ΣΥΡΙΖΑ», διατυπώνοντας ερωτήματα για το ποιος από τους δυο λαϊκίζει και λέγοντας ότι οι προτάσεις του είναι κοστολογημένες και συγκεκριμένες.
«Θα γίνει η συνάντηση, αλλά θέλω να προκαλέσω τον πρωθυπουργό και τη μνήμη του», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, και συνέχισε:
«Ποιος μιλούσε για οριζόντια μείωση του ΦΠΑ λίγο μετά την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο; Εγώ ή ο κύριος Μητσοτάκης; Ποιος ήταν μαζί με τον κύριο Σαμαρά αυτός ο οποίος λαΐκιζε στα δύσκολα χρόνια που είχαμε φτάσει στο όριο της χρεοκοπίας; Εγώ ή ο κύριος Μητσοτάκης;
Αν τα ξέχασε όλα αυτά, τουλάχιστον το δεύτερο τού το θύμισε η κυρία Μπακογιάννη με τη συνέντευξή της στα “ΝΕΑ” το προηγούμενο Σάββατο.
Οι προτάσεις μας είναι κοστολογημένες, είναι συγκεκριμένες, είναι προτάσεις που αντέχει η ελληνική οικονομία.
Προτάσεις κοινωνικής δικαιοσύνης για ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, για ισχυρή δημόσια Παιδεία, για στήριξη μιας χώρας που χρειάζεται παραγωγή, ανταγωνιστικότητα, εξωστρέφεια αλλά και παρεμβάσεις που αφορούν τις συντάξεις και ιδιαίτερα τους φτωχότερους Έλληνες. Άρα, το ποιος λαϊκίζει και ποιος είναι συνεπής καλό είναι να τα αξιολογήσουμε τιμώντας την πορεία του καθενός -και εμένα και του κυρίου Μητσοτάκη».
Διαβάστε επίσης:
Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα στα 13,5 δισ. ευρώ για το 10μηνο 2024
Πάνος Τσακλόγλου: Χαμηλότερη και δικαιότερη Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louis Vuitton: Στο απόγειό της με το αστέρι της να λάμπει στο Salle des Etoiles στο Μόντε Κάρλο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση με τους CEOs φαρμακευτικών εταιρειών για το clawback
- Ανατροπή στη Ναυτιλία: Ραγδαίες αλλαγές φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Πλειστηριασμοί: Στο σφυρί το «φιλέτο» της Neoset στο Ψυχικό και η ιστορική ποτοποιία «Μακεδονική» στη Δράμα