Έκλεισαν οι πύλες στο Πολυτεχνείο στην Πατησίων, με τις εκδηλώσεις για την 51η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών να ολοκληρώνονται, ενώ ακολουθούν οι προσυγκεντρώσεις σε διάφορα σημεία του κέντρου για να ακολουθήσει η μεγάλη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.
Το τριήμερο χιλιάδες κόσμου επισκέφτηκαν τον ιστορικό χώρο και το μνημείο με την πόρτα που διέλυσε το τανκ της δικτατοτρίας των συνταγματαρχων, αποτίοντας φόρο τιμής στην ηρωική εξέγερση των φοιτητών.
Κόκκινα γαρύφαλλα, τριαντάφυλλα, ζωγραφιές γέμισαν το μνημείο, ενώ οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το υλικό που υπήρχε στην έκθεση στους χώρους του Πολυτεχνείου.
Σημειώνεται ότι συγκεντρώσεις και πορείες θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chevron: Φαβορί για τη διεκδίκηση του κοιτάσματος της Lukoil στο Ιράκ
- Βόρεια Μακεδονία: Συνελήφθη ο πρώην αντιπρόεδρος της χώρας, Αρτάν Γκρούμπι
- Novo Nordisk: Απογοητευτικά αποτελέσματα στην τελευταία κλινική δοκιμή για το νέο της φάρμακο κατά της παχυσαρκίας
- ΗΠΑ: Διαταγή για απομάκρυνση του μη απαραίτητου προσωπικού από την πρεσβεία στη Βηρυτό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.