ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να αναθέσει στον οικοδεσπότη του Fox Business Network, Λάρι Κούντλοου, ανώτατο ρόλο σε θέματα οικονομικής πολιτικής στην κυβέρνησή του, ανέφερε σήμερα η Wall Street Journal.
Σύμβουλοι του Τραμπ πιστεύουν ότι ο Κούντλοου θα μπορούσε να είναι υποψήφιος για να ηγηθεί του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου, πιθανόν του υπουργείου Οικονομικών, τόνισε το δημοσίευμα, προσθέτοντας ότι ο Κούντλοου συναντήθηκε με τον Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο.
Διαβάστε επίσης
Ντόναλντ Τραμπ: Κλήθηκε να μιλήσει στο Ευρωκοινοβούλιο από ακροδεξιό γερμανικό κόμμα
Ζελένσκι: Η μάχη θα λήξει νωρίτερα υπό την προεδρία Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Γιατί είναι καθοριστική η συμβολή του PPF (Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο) σε έργα στρατηγικής σημασίας για τη χώρα, στον αέρα ο διαγωνισμός για την ΔΕΘ
- Φωτιά στη Νέα Τένεδο Χαλκιδικής – Σηκώθηκε ένα ελικόπτερο
- Μαρινάκης: Η αντίδραση απέναντι στις ψευδείς ειδήσεις και τη στοχοποίηση δεν είναι υπόθεση μόνο της κυβέρνησης
- ΟΠΕΚ+: Ανοίγει τη στρόφιγγα – Στο τραπέζι νέα αύξηση της παραγωγής με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα μετά τον πόλεμο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.