Στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς πραγματοποιήθηκε γεύμα ιστορίας με θέμα 1974 -2024: τα διδάγματα από την Μεταπολίτευση, οι χαμένες ευκαιρίες του Κυπριακού και η επόμενη ημέρα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου και ομιλητές τους κυρίους:



Γιώργο Καραμπελιά, Συγγραφέα, πολιτικό αναλυτή, εκδότη του περιοδικού Άρδην. Μακάριο Δρουσιώτη, Δημοσιογράφο και συγγραφέα με ειδικότητα στο Κυπριακό. Αθανάσιο Έλλις, Αρχισυντάκτη της Αγγλόφωνης έκδοσης της Καθημερινής.

Χαράλαμπο (Πάμπο) Οικονομίδη, Έφεδρο αξιωματικό κατά την Τουρκική εισβολή.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κύριος Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος αφού ευχαρίστησε τους επίσημους καλεσμένους και τα Μέλη για την παρουσία τους, ευχαριστεί και τον εμπνευστή της εκδήλωσης κύριο Ευάγγελο Σ. Μαρινάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πρόδρομος Ναυτικά Πρακτορεία και COO της Island Oil, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς.

Στο κάλεσμα της αλληλοδικτύωσης των μελών και της στήριξής τους στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς, παρευρέθηκαν και οι 2 εκλεκτοί Χορηγοί της εκδήλωσης κατ’ αλφαβητική σειρά:
κ. Νικόλαος Γερασίμου – Ναυτιλιακός Δικηγόρος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικής Ένωσης Ναυτικού Δικαίου.
κ. Πάρις Κ. Ξανάλατος, Director της TIDE LINE INC.
Η εκδήλωση έλαβε τέλος με την απονομή αναμνηστικών τιμητικών πλακετών στους επίτιμους προσκεκλημένους ομιλητές, αφού προηγήθηκε μακριά και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρων των Μελών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς, σας ευχαριστεί πολύ για την συνεχή στήριξή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, παρακαλώ καλέστε τον κύριο Σαλαπασίδη Ευριπίδη, Διευθυντή της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, στο 210 42 93 606 ή στείλτε email στο [email protected] ή επισκεφτείτε το website μας www.marine-club.gr.
Διαβάστε επίσης
Chevron: Κέρδη και τζίρος άνω των προσδοκιών το γ’ τρίμηνο – Επιστροφές ρεκόρ στους μετόχους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
- Lamda Development: Μετρητά 800 εκατ. έχει λαμβάνειν από τις κατοικίες στο Ελληνικό
- Γιατί η αγορά ζητά νέα ρύθμιση χρεών με 120 δόσεις
- Προοδευτική: Ο «επενδυτής-φάντασμα», οι μέτοχοι που πουλάνε «αγρίως» και αλλαγές προ των πυλών στο Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.