Οι ταξιδιώτες με luxury απαιτήσεις που κάποτε ίσως σνόμπαραν την ιδέα μιας κρουαζιέρας, πιθανότατα να μπουν στον πειρασμό να επανεξετάσουν διαβάζοντας αυτό το άρθρο. Η Ritz-Carlton ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εισέλθει στην αγορά της κρουαζιέρας με την κυκλοφορία του “The Ritz-Carlton Yacht Collection”, ενός μικρού στόλου πλοίων με στόχο να προσφέρει στους λάτρεις των σκαφών μια μοναδική εμπειρία διακοπών.
Το λανσάρισμα σηματοδοτεί την πρώτη φορά που μια πολυτελής ξενοδοχειακή αλυσίδα προωθεί το brand στη θάλασσα.
Οι σουίτες θα είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έχουν τα παραδοσιακά μικρά κρουαζιερόπλοια. Κάθε ένα από τα τρία σκάφη θα διαθέτει 149 σουίτες με ιδιωτικά μπαλκόνια, που θα μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 298 άτομα. Τα σκάφη θα είναι επίσης διαθέσιμα και για ιδιωτική ναύλωση.
Αλλά μην ξεκινήσετε να φτιάχνετε βαλίτσες – το πρώτο πλοίο θα ξεκινήσει να πλέει στα τέλη του 2019. Παρόλο που τα δρομολόγια δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη, οι προορισμοί θα περιλαμβάνουν τη Μεσόγειο, τη Βόρεια Ευρώπη, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική.
Σύμφωνα με τον Herve Humler, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της The Ritz-Carlton Company, είναι μια ιδέα που η εταιρεία σκεφτόταν πολλά χρόνια.
«Ελπίζουμε να προσελκύσουμε όλους αυτούς που δεν θα πήγαιναν ποτέ μια mainstream κρουαζιέρα, αλλά θα επιθυμούσαν μια μοναδική εμπειρία γιοτ», δήλωσε ο Humler στο Town & Country. «Μέσω συνεργασιών με τοπικούς σεφ, μουσικούς και καλλιτέχνες, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τις τοποθεσίες με μοναδικούς και βιωματικούς τρόπους, τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά».
Οι κρατήσεις θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2018.
Πηγή: bovary.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αρχιτεκτονική: Αυτό το σπίτι στη Μύκονο ανήκει στα 8 κορυφαία του κόσμου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύρος: Εντυπωσιακή βίλα με απέραντη θέα στο Αιγαίο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η νέα «Lux» υπηρεσία της Airbnb για τους λάτρεις της χλιδής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 αρχαιότητες που είχαν κατασχεθεί από τις ΗΠΑ (φωτογραφίες)
- Γιώργος Μυλωνάκης: Μικρά σημάδια βελτίωσης μετά από 18 μέρες νοσηλείας
- Ντόναλντ Τραμπ: Δηλώνει πως θα «μελετήσει» τη νέα πρόταση της Τεχεράνης και απειλεί ξανά – «Δεν έχουν πληρώσει επαρκές τίμημα»
- Καιρός: Συνεχίζεται το χειμωνιάτικο σκηνικό και σήμερα Κυριακή – Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν» περισσότερο από την κακοκαιρία




Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.