ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που απεικονίζει βουλευτή της Βολιβίας να κοιτάει στο κινητό εικόνες με… ροζ περιεχόμενο μέσα στη Βουλή.
Πρόκειται για τον Αντρέ Γκαλάρντο, ο οποίος ως φαίνεται βαριόταν τη συζήτηση στη Βουλή για την εκλογή των μελών του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Ο Γκαλάρντο, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ζήτησε ταπεινά συγγνώμη και αποδέχτηκε την ποινή που ορίζεται από το νόμο.
Δείτε το βίντεο:
https://youtu.be/Kg034qNF6fs
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο! Η ΕΡΤ στήνει μνημείο για τον «αγώνα ενάντια στο μαύρο»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλλιάνος: Η Ελλάδα έκανε πανευρωπαϊκό ρεκόρ στον καύσωνα-Ποια πόλη «ψήθηκε» κυριολεκτικά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πράσινο φως από Γερμανία για γάμο των ομοφυλοφίλων – «Όχι» από την Μέρκελ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Πρεσβεία των ΗΠΑ αναζητά συντονιστή ασφάλειας για την Γκιλφόιλ – Δείτε την αγγελία
- Η QatarEnergy επιστρέφει μέσω… Τέξας: «Ανάσα» από το Golden Pass
- Το αλουμίνιο καταγράφει την καλύτερη επίδοση εδώ και δύο χρόνια – Άνοδος άνω του 10% για τον Μάρτιο
- Νετανιάχου: Χτυπήσαμε το Ιράν και τον άξονά του με δέκα πληγές – Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.