Οι συνεργασίες δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα και ακούγεται πολύ λογικό αυτό, ειδικά όταν θα πρέπει να μειωθεί το κόστος κατασκευής σε ηλεκτρικά οχήματα ή σε προηγμένες τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης.
Τελευταίο deal, η Apple με την Hertz…
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Apple προχώρησε σε συμφωνία με την Hertz προκειμένου να καταφέρει να μισθώσει ένα στόλο αυτοκινήτων Lexus RX450h προκειμένου να εξελίξει την αυτόνομη τεχνολογία που η ίδια αναπτύσσει τους τελευταίους μήνες.
Με τη σειρά της η Apple έχει κάνει την αρχή βγάζοντας στο δρόμο δέκα αυτόνομα οχήματα. Μετά τις σημαντικές τελευταίες εξελίξεις, η μετοχή της Hertz καταγράφει τεράστια άνοδο σε ποσοστό 18% αμέσως μετά τη δημοσίευση της είδησης για τη συμφωνία με την Apple. Είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες συμφωνίες οι οποίες θα προκαλέσουν αίσθηση, αλλά είναι σίγουρο πως είναι ο μόνος τρόπος ο μέσος καταναλωτής να μπορέσει να πλησιάσεις σχετικά σύντομα τις συγκεκριμένες τεχνολογίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Aston Martin ψηφίζει ηλεκτρικά…
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κινητήρας της Χρονιάς ο 1.2 βενζίνης της PSA
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ETSC: Με την εργασία σχετίζονται 2 στους 5 θανάτους στους δρόμους της Ευρώπης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Καταλύτης και επιταχυντής για την οικονομία το Υπερταμείο
- Piraeus Securities για Alpha Bank: Νέα αποτίμηση με premium από τη UniCredit
- Ακίνητα: Έως τα 1.400 ευρώ θα φτάνει η μείωση φόρου από τον ενδιάμεσο συντελεστή 25% για εισοδήματα από ενοίκια
- Χαρδαλιάς: «Η ολιστική στρατηγική εξωστρέφειας που ακολουθούμε, φέρνει απτά αποτελέσματα»
