ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κόντρα Γεωργιάδη – ΠΑΣΟΚ: «Δεν είναι πόρισμα η γνωμοδότηση» του λέει η γραμματέας Διαφάνειας – Τι της απαντά
Την πλάτη τους στον δήμαρχο Αθηναίων γύρισαν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ της Αθήνας για δεύτερη φορά, στον τελικό γύρο των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος.
Ειδικότερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης, στον Δήμο Αθηναίων, με το 81,4% της ενσωμάτωσης, ο Ανδρουλάκης συγκέντρωσε το 59% των ψήφων έναντι του 41% που έλαβε ο Δούκας.
Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε έρθει τέταρτος στον πρώτο γύρο στον Δήμο Αθηναίων, πίσω από τους Παύλο Γερουλάνο, Άννα Διαμαντοπούλου αλλά και τον Χάρη Δούκα.
Διαβάστε επίσης
Χάρης Δούκας: Θα είμαι στην πρώτη γραμμή – Κάναμε έναν έντιμο αγώνα απέναντι σε ακραίες επιθέσεις
ΠΑΣΟΚ: Ξανά πρόεδρος ο Νίκος Ανδρουλάκης με καθαρή νίκη – Τηλεφώνησε και τον συνεχάρη ο Χάρης Δούκας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.